Magyar | English | Deutsch
 
Cím: H-9700 Szombathely, Fő tér 1. Tel.: +36 30 9595-111 Fax: +36 94 510-434 E-mail: info@zahnmedizin.hu
 
Szedatív terápia

Szorongás és félelem nélkül a fogorvosi székben.

Már a fogorvoshoz menet úgy érezzük nem is fáj, nem is olyan sürgős, aztán a váróban fokozódik, kihallatszik a fúró sivítása, műszerek koppannak az üvegtálcán nyílik az ajtó, mi következünk jeges gleccserként csorog a hideg veríték a hátunkon.

Sokan estünk már át kisebb-nagyobb szájsebészeti beavatkozásokon és ha rossz élmények értek bennünket ezeket kivetítjük a fogászati kezelések mindegyikére. Félelemmel, szorongással reagálunk már a gondolatra is, hogy fogorvoshoz kell mennünk.

Ennek a problémának a leküzdésében nyújt hathatós segítséget a nitrogén-oxidulos inhalálás vagy éber-szedáció. Lényege, hogy a belélegzett nitrogén-oxidul és oxigén gáz keveréke megnyugtatja a pacienst, ellazítja, félelmeit, szorongásait megszünteti, fájdalmait csökkenti, így a szükséges fogászati kezelés ideje alatt kellemesen érzi magát. A páciens relaxációja, nyugodtsága eredményeképpen a hosszabb és fájdalmasabb beavatkozások is gyorsabban, kényelmesebben végezhetőek el, a valós kezelési időt a beteg még rövidebbnek éli meg.

Az éber szedáció alkalmazása előtt szükséges a beteg egészségi állapotának alapos felmérése, az esetleges kontraindikációk ismerete.

Tapasztalataink alapján úgy látjuk, hogy a nitrogénoxidul szedáció egy megbízható, hatékony és biztonságos kiegészítője a fogászati és szájsebészeti kezeléseknek. Ezt megerősíti az is, hogy pacienseink is kivétel nélkül pozitívan értékelték a szedáció hatását.

FOGÁSZATI TEVÉKENYSÉG
Fogmegtartó kezelésektől
a fogpótlásokig
IMPLANTOLÓGIA
Fix pótlás a protézis
helyett
SZEDATÍV TERÁPIA
FOG-TECHNIKA
MAGUNKRÓL
PSZICHOTERÁPIA
Meditációs tréning,
család-párterápia
ÚTIKALAUZ, TÉRKÉPEK
Szombathely és
környéke
SZÁLLÁSLEHETŐSÉG
Partnereink
 
Fogászati tevékenység Implantológia Fogtechnika Magunkról Pszichoterápia Útikalauz Partnereink
Copyright © 2005 Pan-Dent Team. All rights reserved. Developed by Y