Magyar | English | Deutsch
 
Cím: H-9700 Szombathely, Fő tér 1. Tel.: +36 30 9595-111 Fax: +36 94 510-434 E-mail: info@zahnmedizin.hu
 
Fix pótlás a protézis helyett

A fogászati implantátum a természetes fogakhoz hasonló szerkezetet modellezve funkcionál. Szövetbarát anyagból, megfelelő formákban készül és helyes műtéti technikát alkalmazva közvetlen összeköttetésbe kerül a csonttal, azzal mintegy összetapadva. Az esetek széles körében használhatók vagy kombinálhatók a meglévő fogakkal vagy egymással is.


Az implantátum behelyezése egy kis sebészeti beavatkozás során történik a szükséges egészségügyi állapot felmérés és röntgenfelvételek elkészítése után. Általában a műtét helyi érzéstelenítéssel történik, a páciens kérésére lehetséges szedatív terápia alkalmazásával is. Az implantátum a foghiány helyén az állcsontba kerül beültetésre az íny alá. Ezután 3-6 hónapig terjedő gyógyulási időszak következik, melynek során kialakul a csontintegráció. E gyógyulási periódust követően kerül sor a nyálkahártya megnyitásával az implantátum fejek becsavarására, amelyek a fogpótlás rögzítését szolgálják. Ezek után a szokásos módon lenyomatot veszünk, és a fogtechnikai laboratórium elkészíti a fogpótlást.

Számos esetben szükséges szájsebész szakorvos beavatkozása a fogászati kezelések illetve az implantológiai műtétek megkezdése előtt.

Cysta
Granuloma
Resectio
Gyökéreltávolítás
Ínykezelések
Laser-kezelések
FOGÁSZATI TEVÉKENYSÉG
Fogmegtartó kezelésektől
a fogpótlásokig
IMPLANTOLÓGIA
Fix pótlás a protézis
helyett
SZEDATÍV TERÁPIA
FOG-TECHNIKA
MAGUNKRÓL
PSZICHOTERÁPIA
Meditációs tréning,
család-párterápia
ÚTIKALAUZ, TÉRKÉPEK
Szombathely és
környéke
SZÁLLÁSLEHETŐSÉG
Partnereink
 
Fogászati tevékenység Implantológia Fogtechnika Magunkról Pszichoterápia Útikalauz Partnereink
Copyright © 2005 Pan-Dent Team. All rights reserved. Developed by Y'SOLUTIONS